646,281 notes | Posted Aug 19, 14

Cerpen : Bapak

Bapak adalah laki-laki paling khawatir saat anak perempuannya jatuh cinta. Ketika usia anaknya bertambah menjadi kepala dua. Bukan kepalang beliau siang malam memikirkan segala kemungkinan. Laki-laki seperti apa yang akan anak perempuannya nanti ceritakan. Cerita yang mau tidak mau seperti petir…

933 notes | Posted Aug 1, 14

"She said, ‘I’m so afraid.’ And I said, ‘why?,’ and she said, ‘Because I’m so profoundly happy. Happiness like this is frightening.’ I asked her why and she said, ‘They only let you be this happy if they’re preparing to take something from you."
Khaled Hosseini, The Kite Runner (via psych-facts)

(via intanovita)

18,221 notes | Posted Aug 1, 14

intanovita:

Nah!

intanovita:

Nah!

1,069 notes | Posted Aug 1, 14

intanovita:

I’ve told ya

intanovita:

I’ve told ya

964 notes | Posted Aug 1, 14

9gag:

Gonna try this! #9gag

9gag:

Gonna try this! #9gag

(via intanovita)

534 notes | Posted Aug 1, 14

"Date someone who is interested in you. I don’t mean someone who thinks you’re cute or funny. I mean someone who wants to know every insignificant detail about you. Someone who wants to read every word you write. Someone who wants hear every note of your favourite song, and watch every scene of your favourite movie. Someone wants to find every scar upon your body, and learn where each one came from. Someone who wants to know your favourite brand of toothpaste, and which quotes resonate deep inside your bones when you hear them. There is a difference between attraction and interest. Find the person who wants to learn every aspect of who you are, and hold onto them."
(via elauxe)

(Source: stayy-for-tonight, via intanovita)

133,936 notes | Posted Aug 1, 14

"Memang begitu biasanya. Yang paling berisik dan cerewet, biasanya yang paling sayang."
@TiaSetiawati (via karenapuisiituindah)

77 notes | Posted Aug 1, 14

Dear @ariorahd

Dear my burglar, tau burglar kan ? Iya pencuri, pencuri hati. Salah kamu bikin aku cinta sama kamu, kalo kata orang jawa sih witing tresno jalaran soko kulino

Dear pacarku yang katanya fans nya banyak, so I’m your luckiest fan hm ? Hahahaha. Kemaren kamu nanya gimana rasanya pacaran sama kamu selama ini, terus aku bilang biasa aja. Ya nggalah, aku bohong waktu itu, ga ada satu haripun yang biasa aja sama kamu, dari sekedar nemenin sahur sampe acara nontonyangkepergokjunior

Dear mas pacar yang sering aku gagalin usahanya buat ngerayu, honsetly ga ada cewek yang ga suka dirayu, fitrahnya begitu, tapi maaf ya aku gabisa jadi cewek yang kalo dirayu jadi melting terharu gitu, yang ada juga speechless terus ketawa, paling pol juga ngomong “apaansih” yang sering bikin kamu bete, because, you know, I hate to feel those butterflies everytime you say you love me
Last but not least, happy 26 ♥♥

P.s.You take me to the adventure. Dua kali naik gunung sama kamu, dua cerita yang berbeda pula. So do you wanna take the real-adventure with me ? I call it lifetime adventure :))

Posted Jul 26, 14

"My love for you is not kind of love at the first sight, it grows slowly but the roots grow deeper and I wanna make it bigger and stronger as long as I’m with you"
Ario Rahadhi

1 note | Posted Jul 20, 14